top of page

Over Getty

Hi lieverds , enige tijd geleden dat jullie van me hoorden blij om hier terug te zijn .. ik start vanaf 1 maart aan een nieuw verhaal en ik ben er super enthousiast over , voor mezelf is het een zielsgerichte keuze .

Toen ik een klein meisje was en ze stelden mij de vraag wat ik wou worden , was het antwoord kapster , ik wil mensen mooi maken want dat is het liefste wat ik doe ... Ik ben op mijn 16 jarige leeftijd op zaterdag beginnen haar wassen bij een kapper en van daaruit het vak beginnen leren , ik heb het geluk gehad om bij de drie beste salons te werken in België, waar ik heel veel discipline leerde , leerde omgaan met mensen en natuurlijk het vak op zich goed onder knie had , dit deed ik in het totaal 15 jaar , de meest mooie jaren van mijn leven , keihard werken maar ik deed het o zo graag ... plots heb je dan zin in een nieuwe uitdaging en dit was het By Getty verhaal waar ik ook heel dankbaar voor ben...

Maar nu is het tijd voor Atelier Clément, genoemd naar mijn zoon ik zal instaan voor de haartjes , nageltjes - en dan hebben we nog de beauty en de mind ... later vertel ik jullie daar nog wat meer over ... we gaan van start op 1 maart in de Deken Debostraat 60 in Beveren ( Waregem )

Afspraken kunnen vanaf nu al telefonisch gemaakt worden op het nummer 0465/084383 we zullen je ontvangen in een uniek , rustgevend en huiselijk kader waar er altijd parking is en er op afspraak gewerkt wordt .

Jullie kunnen gerust al es piepen op mijn website www.atelierclementhbm.com

Ik kijk zo naar uit jullie bij mij te mogen verwelkomen , jullie mooi te maken en jullie te doen stralen

Lieve , hartelijke groetjes , Getty

Dankjewel om dit bericht te delen en onze pagina atelier Clement te volgen op facebook en instagram

148646359_477446206976329_67243600694423
bottom of page